Δωρεάν Μεταφορικά για λίγες μέρες ακόμα

Δερμάτινα σανδάλια χονδρική

Χονδρική πώληση / Συνεργασία

Εάν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε τα σχέδιά μας στο κατάστημά σας, θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ,
ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ… ΞΞ!

Μια ιστορία που ξεκινάει από Ξ… Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά το έτος 1987 με ιδρυτή τον Ξηρουχάκη Μιχαήλ, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη Ξηρουχάκη Ξενοφών, ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης από το 1997 έως και σήμερα.

Ξεκινώντας ο κ.Μιχάλης από ένα τσαγκάρικο της εποχής, επιδιόρθωνε, ανακατασκεύαζε, έβαφε, περιποιούνταν τα παπούτσια και εν τέλη, εξελίσσοντας την τέχνη του, ξεκίνησε να κατασκευάζει και ο ίδιος παραδοσιακά υποδήματα & σανδάλια. Κοντά του βρίσκονταν τα παιδιά του, τα οποία από μικρή ηλικία μελετούσαν την τέχνη της επεξεργασίας του δέρματος.

Ο μικρότερος γιος, ο Ξενοφών, όντας ανήσυχο πνεύμα από μικρός, αποφάσισε το 1997, να αναλάβει την εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης, διαφοροποιώντας τον τρόπο λειτουργίας, την τεχνολογία & τεχνογνωσία που απαιτούνταν, για την κατασκευή αμιγώς χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών.

Πλέον, η 2η γενεά της επιχείρησης εξειδικεύεται στο χώρο της σανδαλοποιείας και των δερμάτων. Η ενημέρωση, οι ιδέες, ο σεβασμός στην ιστορία αλλά και μια μοντέρνα αντίληψη για την αισθητική αξία αποτελούν βασικές αρχές της σύγχρονης επιχείρησης.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται σήμερα με την υπογραφή ΞΞ, είναι το αποτέλεσμα ενός εξαιρετικού συνδυασμού παραδοσιακών τεχνικών στο χώρο της σανδαλοποιείας και μοντέρνων σχεδιαστικών ιδεών και αντιλήψεων για τη διαχείριση των υλικών.

Η επιχείρηση στην πράξη

Έδρα της βιοτεχνίας η μαγική Γραμβούσα Κισάμου. Το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 500 τμ, δίνουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξυπηρετεί κάθε πελάτη, με συνέπεια στην ποιότητα, αλλά και στον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης των προϊόντων, γεγονός που την κατατάσσει σε μια από τις κορυφαίες του είδους.

Γνήσια Ελληνικά δέρματα, τα οποία επεξεργάζονται σε ντόπια βυρσοδεψεία των Χανίων της Κρήτης, στα περίφημα Ταμπακαριά, αποτελούν τη βάση για την κατασκευή εξ ολοκλήρου χειροποίητων σανδαλιών υψηλής ποιότητας, με τον παραδοσιακό τρόπο, τόσο στο φυσικό χρώμα του δέρματος το οποίο χρώμα διαφοροποιείται με το φως του ήλιου (χαρακτηριστικό του γνήσιου δέρματος), όσο και σε μια ποικιλία ακόμα χρωμάτων.

Οι σόλες των σανδαλιών κατασκευάζονται τόσο με τα Ελληνικά λάστιχα υψηλής ποιότητας & αντοχής “Έβα”, που κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη, όσο και με γνήσιο δέρμα για ιδιαίτερα ντελικάτο αποτέλεσμα.

Η Βιοτεχνία μας, έχει τη δυνατότητα παραγωγής 400- 500 ζευγαριών σανδαλιών, καθημερινά, όπως επίσης και δυνατότητα κατασκευής νέων σχεδίων που δε συμπεριλαμβάνονται στο φυλλάδιο μας .

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση που το επιθυμεί, να αποτυπώσει το λογότυπο της πάνω στα σανδάλια, με την τεχνική του Laser ή με την τεχνική της πυρογραφίας, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο, το δικό της μοναδικό brand.

Οι συλλογές…
Εμπνευσμένες από την ενασχόληση του ιδιοκτήτη με το δέρμα από την παιδική του ακόμα ηλικία, οι συλλογές ΞΞ, όχι μόνο αναδεικνύουν το χειροποίητο δερμάτινο σανδάλι, αλλά ταυτόχρονα εξυμνούν την πλούσια τοπική κληρονομιά, όπως αυτή μπορεί να αποτυπωθεί ακόμα και πάνω σε ένα ζευγάρι σανδάλια, ανδρικά, γυναικεία ή παιδικά.

xirouchakis-010
xx-copy

Κατάλογος χονδρικής 2024

Δείτε αναλυτικά όλα μας τα σχέδια σε τιμές χονδρικής και κάντε την παραγγελία σας.
xirouchakis-013