Τώρα 20% Έκπτωση σε όλα τα Προϊόντα

Βιοτεχνία παπουτσιών Ξενοφών Ξηρουχάκης
& Η ιστορία της

1987

Η ΙΔΡΥΣΗ
ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

Ο Ξηρουχάκης Μιχαήλ, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, ιδρύει τη βιοτεχνία στη Γραμβούσα Κισάμου του νομού Χανίων.
βιοτεχνία παπουτσιών
%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%86%cf%89%ce%bd-%ce%be%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1

1997

ΞΕΝΟΦΩΝ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ

O γιος του Ξηρουχάκη Μιχαήλ, ο Ξενοφών Ξηρουχάκης, αναλαμβάνει τη διοίκηση μέχρι και σήμερα.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης όντας ανήσυχο πνεύμα από μικρός, αποφάσισε το 1997, να αναλάβει την εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης. Διαφοροποίησε έτσι τον τρόπο λειτουργίας, την τεχνολογία & τεχνογνωσία που απαιτούνταν, για την κατασκευή αμιγώς χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών. Πλέον, η 2η γενεά της επιχείρησης εξειδικεύεται στο χώρο της σανδαλοποιείας και των δερμάτων. Δραστηριοποιείται στον κλάδο βιοτεχνία και εμπορία δερμάτινων ειδών ως ατομική επιχείρηση τόσο σε όλη την Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

2010

ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η ανήσυχη φύση του ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με την αγάπη του για τον τόπο στον οποίο μεγάλωσε, τον οδηγεί στην ενεργή ενασχόληση του με τα κοινά, πολιτιστικά, δημοτικά, επιχειρηματικά.
jj1
xirouchakis-ypokatastima-02-810x810_c

2014

ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η ευρύτερη γνωριμία του με τις ανάγκες του τόπου, σε κοινωνικό & επιχειρηματικό επίπεδο, τον οδηγεί στη σκέψη για τη δημιουργία του πρώτου υποκαταστήματος με έδρα την Κίσσαμο. Στόχος του είναι αφενός η γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με τη βιοτεχνία στη Γραμβούσα και αφετέρου, τη στήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς-επιχειρηματικότητας.

Η ενημέρωση, οι ιδέες, ο σεβασμός στην ιστορία αλλά και μια μοντέρνα αντίληψη για την αισθητική αξία, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αγάπη για το προϊόν που κατασκευάζει, αποτελούν βασικές αρχές της επιχείρησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 500 τμ, δίνουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξυπηρετεί κάθε πελάτη, με συνέπεια στην ποιότητα, αλλά και στον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης των προϊόντων, γεγονός που την κατατάσσει σε μια από τις κορυφαίες του είδους.

Η επιχείρηση

Η Βιοτεχνία μας, έχει τη δυνατότητα παραγωγής 400- 500 ζευγαριών σανδαλιών, καθημερινά, όπως επίσης και δυνατότητα κατασκευής νέων σχεδίων που δε συμπεριλαμβάνονται στον Κατάλογο μας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Επιπλέον η κάθε επιχείρηση μπορεί να βάλει το λογότυπο της πάνω στα σανδάλια, με την τεχνική του Laser (δωρεάν) ή με την τεχνική της πυρογραφίας.” Η Τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την πείρα, την έμπνευση, το μεράκι και την αγάπη για τη δουλειά μας, είναι το κίνητρο για τη συνεχή αναβάθμιση της Βιοτεχνίας μας.
viotexnia-01-810x810_c
viotexnia-04-810x810_c
Η Βιοτεχνία μας κατασκευάζει χειροποίητα Ελληνικά σανδάλια με γνήσια Ελληνικά δέρματα, τα οποία επεξεργάζονται σε ντόπια βυρσοδεψεία των Χανίων της Κρήτης τα λεγόμενα Ταμπακαριά. Κατασκευάζουμε χειροποίητα σανδάλια υψηλής ποιότητας, με τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής, τόσο στο φυσικό χρώμα του δέρματος (Βακέτα), το οποίο χρώμα διαφοροποιείται με το φως του ήλιου, (χαρακτηριστικό του γνήσιου δέρματος), όσο και σε διάφορα χρώματα. Χρησιμοποιούμε Ελληνικά λάστιχα ποιότητας “Έβα”, που κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη.
new-collection-season-2024
brochure-2024-1200px

Ο νέος κατάλογος είναι διαθέσιμος!

Νέα, μοναδικά, χειροποίητα σανδάλια στα πιο ξεχωριστά σχέδια, πάντα με αυθεντικό δέρμα και την υπογραφή “ΞΞ”!