Τώρα 20% Έκπτωση σε όλα τα Προϊόντα

xx-black-logo

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

1. Πολιτική αποστολών

H αποστολή στην Ελλάδα διεξάγεται από την ACS courier (express) και τη Γενική Ταχυδρομική.

Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει μια επιπλέον χρέωση 3€.

Χρόνος Αποστολής 1-3 ημέρες.
Ο χρόνος αποστολής ξεκινά από τη στιγμή που η παραγγελία θα γίνει δεκτή και περιλαμβάνει μια περίοδο 24 ωρών, στην οποία τα προϊόντα σας ετοιμάζονται και αποστέλλονται από τη βιοτεχνία μας.

Παρακαλούμε ελέγξτε αν η διεύθυνση αποστολής που δώσατε είναι σωστή, καθώς δεν μπορούμε να ανακατευθύνουμε τις παραγγελίες όταν είναι ήδη προς παράδοση.

Ακύρωση παραγγελίας: Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρέχοντας μας μια γραπτή ειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή από την ώρα που έχει γίνει η παραγγελία σας και εντός ενός 24ώρου.

2. Παράδοση

Στοχεύουμε στην καλύτερη παράδοση των προϊόντων σας, στο μέρος και στο πρόσωπο που επιλέξατε, σε άριστη κατάσταση και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Οι παραδόσεις μας διεξάγονται από την ΑCS Courier (Express) και τη Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα και από την DHL (Express) σε εσωτερικό & εξωτερικό.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης χρησιμοποιούνται ως οδηγός με βάση την ημερομηνία που έγινε η παραγγελία. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις από σχετικές τελωνειακές αρχές ή τις μεταφορικές εταιρείες.

3. Φόροι & Δασμοί

Παράδοση εντός των ορίων της Ε.Ε. δεν υπόκειται σε δασμούς ή επιπρόσθετους φόρους. Όμως, αν είστε πελάτης από μια χώρα που δεν ανήκει στην Ε.Ε., μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον φόρους στον έλεγχο των τελωνείου. Διασυνοριακές παραδόσεις υπόκεινται σε πιθανό έλεγχο από τις σχετικές τελωνειακές αρχές.

Δεν έχουμε καμία ευθύνη σε πιθανές επιπλέον χρεώσεις ή πιθανούς ελέγχους.

4. Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στα προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και στην συσκευασία αποστολής.

Η αρχική επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών. Για κάθε επόμενη επιστροφή, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αποστολέα. Εφόσον η αποστολή γίνει με μεταφορική εταιρεία που δεν είναι συνεργάτης μας, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Για σανδάλια με πιθανό ελάττωμα κατασκευής, η επιστροφή είναι δωρεάν, κατόπιν επικοινωνίας.

Παρακαλώ για την επιστροφή των προϊόντων, να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφών.

Για οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με το δικαίωμα επιστροφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας:

Email: info@xenofonxirouchakis.gr

Φόρμα επιστροφών

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή (Χρέωση 3€)

2. Τραπεζική Κατάθεση
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR63 0110 3900 0000 3904 0042 135

ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR310 140 9160 9160 0200 200 1866