Δωρεάν Μεταφορικά για λίγες μέρες ακόμα

Το Υποκατάστημα

ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Η ανήσυχη φύση του ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με την αγάπη του για τον τόπο στον οποίο μεγάλωσε, τον οδηγεί στην ενεργή ενασχόληση του με τα κοινά, πολιτιστικά, δημοτικά, επιχειρηματικά. Η ευρύτερη γνωριμία του με τις ανάγκες του τόπου, σε κοινωνικό & επιχειρηματικό επίπεδο, τον οδηγεί στη σκέψη για να δημιουργήσει το πρώτο του κατάστημα με δερμάτινα σανδάλια στην Κίσσαμο και με στόχο, αφενός τη γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με τη βιοτεχνία κατασκευής σανδαλιών στη Γραμβούσα και αφετέρου, τη στήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς – επιχειρηματικότητας. 

Οραματίζεται ένα υποκατάστημα στην παλιά αγορά της Κισάμου που τη δεδομένη περίοδο βρίσκεται σε ύφεση, το οποίο θα φιλοξενεί το προϊόν που τόσο καλά γνωρίζει να κατασκευάζει, προκειμένου να βοηθήσει και στο “ξεκλείδωμα” της τοπικής αγοράς. 

Ένα όραμα που μοιράζεται με τη σύζυγο του Έφη, η οποία και αναλαμβάνει να το κάνει πράξη. Έτσι, το 2014, επιλέγουν το χώρο στο κέντρο της παλιάς αγοράς, τον οποίο διακοσμούν εμπνευσμένοι από τα βιομηχανικά πρότυπα, προκειμένου να παραπέμπει στη βιοτεχνία. Αν και ο χώρος είναι μικρός, χωράει καλαίσθητα τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων της συλλογής ΞΞ και ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία στις προσδοκίες τόσο των ντόπιων κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της περιοχής.

Κατάστημα με δερμάτινα σανδάλια στην Κίσσαμο
Κατάστημα με δερμάτινα σανδάλια στην Κίσσαμο

ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Το κατάστημα με δερμάτινα σανδάλια στην Κίσσαμο, με έτος ίδρυσης το 2014, λειτουργεί από την αρχή κάθε καλοκαιρινής σεζόν μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη. Συνδυάζοντας το μοντέρνο με τον παραδοσιακό χαρακτήρα του, το κατάστημα και τα δερμάτινα είδη του προσελκύουν εκατοντάδες πελάτες κάθε σεζόν. Γεγονός το οποίο συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας.

ΟΔΟΣ ΣΚΑΛΙΔΗ

Βρίσκεται σε μία από τις πλέον τουριστικές οδούς, την οδό Σκαλίδη στο Καστέλι Κισσάμου και αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες επισκέπτες, και όχι μόνο, κάθε καλοκαίρι. Η οδός Σκαλίδη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές οδούς της Κισσάμου, αφού φιλοξενεί πολλά καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα. Δε θα μπορούσε επομένως το υποκατάστημά μας να βρίσκεται σε καλύτερη τοποθεσία, συνυπάρχοντας αρμονικά με τα υπόλοιπα καταστήματα τοπικών προϊόντων.
Κατάστημα με δερμάτινα σανδάλια στην Κίσσαμο
Κατάστημα με δερμάτινα σανδάλια στην Κίσσαμο

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ

Όπως σανδάλια, τσάντες, πορτοφόλια και ζώνες. Όλα χειροποίητα και σε δεκάδες σχέδια, ανανεώνουν την καλοκαιρινή εμφάνιση των πελατών μας με ποιότητα και στυλ! Δερμάτινα σανδάλια γυναικεία, ανδρικά, unisex και παιδικά, σε δεκάδες σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο. Από απλά καθημερινά σε φυσικό χρώμα του δέρματος, μέχρι ιδιαίτερα μεταλλικά με πλατφόρμες από φελλό. Η ποικιλία αλλά και η ποιότητα στα προϊόντα μας ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Εγγραφή στο newsletter

5€ κουπόνι

Με την εγγραφή σας κερδίζετε  5€ για την επόμενη αγορά σας