Δωρεάν Μεταφορικά για λίγες μέρες ακόμα

Chrisopigi, Δερμάτινα Γυναικεία Σανδάλια ΞΞ, Χανιά

Η Μοναδικότητα των Χειροποίητων Σανδαλιών: Έμπνευση μας… οι ιστορικές τοποθεσίες της Κρήτης.

Η βιοτεχνία μας σας παρουσιάζει μια νέα διάσταση στον κόσμο των γυναικείων, ανδρικών και παιδικών σανδαλιών. Η αγάπη και η υπερηφάνεια μας για τον τόπο μας, την Κρήτη, έχουν ως αποτέλεσμα την κατασκευή χειροποίητων σανδαλιών που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την παράδοση και το σύγχρονο στυλ. Έμπνευση για εμάς είναι ο τόπος μας! Έτσι, κάθε ζευγάρι σανδαλιών φέρει μέσα του την ανάσα της ιστορίας αφού τα σχέδιά μας εμπνέονται από ιστορικές τοποθεσίες της Κρήτης.

Με τη χειροποίητη κατασκευή τους από υψηλής ποιότητας δέρματα, επεξεργασμένα στα ξακουστά Ταμπακαριά Χανίων και κατασκευασμένα στη Χερσόνησο της Γραμβούσας, με γνήσια ελληνικά δέρματα, αποτελούν την πιο καλόγουστη και διαχρονική επιλογή για να μπορέσουν να σας ακολουθήσουν σε κάθε καλοκαιρινό σας προορισμό. Από τη μυθική Κνωσσό μέχρι τα γραφικά χωριά της Κρήτης, κάθε μας σχέδιο αποτυπώνει την διαχρονικότητα και την αυθεντικότητα της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Συνεπώς, τα σανδάλια μας δεν αποτελούν απλώς ένα κομψό αξεσουάρ αλλά μια πραγματική έκφραση της πολιτιστικής ταυτότητας και της ιστορίας της Ελλάδας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά νέα σχέδια:

Γυναικεία Σανδάλια Σφακιά

Το σχέδιο των σανδαλιών «Σφακιά» είναι απλό και λιτό, με γραμμές που αγκαλιάζουν το πόδι με άνεση και στυλ. Αντλεί έμπνευση από την περιοχή Σφακιά στην Κρήτη, μια περιοχή γεμάτη από γνησιότητα και φυσική ομορφιά. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας δέρμα, προσφέρουν όχι μόνο αντοχή και άνεση κατά τη χρήση τους, αλλά και αίσθηση δυναμισμού και ελληνικής αυθεντικότητας.

Ανδρικά Σανδάλια Μπάλος

Αυτό το σχέδιο αποτελεί ένα αφιέρωμα στην πανέμορφη παραλία της Κρήτης, τον Μπάλο. Το μαγευτικό αυτό μέρος, με το οποίο εμείς έχουμε συνδέσει τα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων, αποτελεί μια απόδειξη της τέχνης της φύσης. Η ανεπιτήδευτη ομορφιά του μας ενέπνευσε να δώσουμε το όνομα του σε ένα σχέδιο λιτό και παραδοσιακό. Τα σανδάλια αυτά συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση καθώς η μίνιμαλ γραμμή τους και η ευελιξία τους επιβεβαιώνουν και στο ανδρικό κοινό, πως δεν υπάρχει πιο διαχρονικό αξεσουάρ, από ένα ζευγάρι Δερμάτινα Χειροποίητα Σανδάλια.

Γυναικεία Σανδάλια Γραμβούσα

Εμπνευσμένα από την άγρια ομορφιά του νησιού Γραμβούσα, ένα μέρος που η ιστορία και η ομορφιά συγκλίνουν, αυτά τα σανδάλια έχουν καθιερωθεί ήδη ανάμεσα σε άλλα σχέδια, ως ένα διαχρονικό σύμβολο κομψότητας που θα συμπληρώνει διακριτικά κάθε σας εμφάνιση. Η περίτεχνη πλέξη τους και η ανθεκτική τους κατασκευή τα καθιστούν ιδανικά για εξερευνήσεις και ταξίδια.

Γυναικεία Σανδάλια Κνωσσός

Τα χειροποίητα σανδάλια “Knossos” είναι ένας συνδυασμός αρχαιοελληνικής αισθητικής και σύγχρονης κομψότητας. Με λεπτομέρειες που μας φέρνουν στο μυαλό την αρχαιότητα και τον πλούτο της Κνωσσού, αυτά τα σανδάλια είναι ένας τρόπος να φέρει κανείς μια μικρή γεύση του παρελθόντος στον σύγχρονο κόσμο.

Αφεθείτε στη μαγεία της παράδοσης και της κομψότητας και ανακαλύψτε το δικό σας κομμάτι της ελληνικής κληρονομιάς!

Δερμάτινα Γυναικεία και Ανδρικά Σανδάλια ΞΞ, Χανιά
Εγγραφή στο newsletter

Kουπόνι -10%

Με την εγγραφή κερδίζετε κουπόνι  έκπτωσης 10%