Δωρεάν Μεταφορικά για λίγες μέρες ακόμα

βιοτεχνία παπουτσιών

Βιοτεχνία Δερμάτινων Παπουτσιών ΞΞ. Μια Ιστορία Ποιότητας και Παράδοσης

Η βιοτεχνία δερμάτινων παπουτσιών μας, Ξενοφών Ξηρουχάκης, παραμένει προσηλωμένη στην παράδοση, την ποιότητα και την καινοτομία, δημιουργώντας σανδάλια που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την αυθεντική ελληνική τους ταυτότητα.

Όλα τα σανδάλια μας κατασκευάζονται στην Κρήτη, διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η διαδικασία κατασκευής μας βασίζεται σε παραδοσιακές τεχνικές, συνδυασμένες με σύγχρονες μεθόδους, προσφέροντας προϊόντα που είναι όχι μόνο αισθητικά ελκυστικά αλλά και ανθεκτικά.

1987-1997

Η Ίδρυση της Βιοτεχνίας

Η Βιοτεχνία δερμάτινων Παπουτσιών μας ιδρύθηκε το 1987 από τον Ξηρουχάκη Μιχαήλ, στην γραφική περιοχή της Γραμβούσας Κισάμου του νομού Χανίων, Κρήτης. Ο Ξηρουχάκης Μιχαήλ έθεσε τα θεμέλια για μια επιχείρηση που θα εξελισσόταν σε ένα σύμβολο της ελληνικής χειροτεχνίας και ποιότητας.

Δέκα Χρόνια Μετά

το 1997, ο γιος του Μιχαήλ, Ξενοφών Ξηρουχάκης, ανέλαβε τη διοίκηση της βιοτεχνίας. Από μικρός, ο Ξενοφών είχε δείξει το ανήσυχο πνεύμα του και την επιθυμία του για καινοτομία. Με τη νέα του ηγεσία, η βιοτεχνία μας άρχισε να εξελίσσεται ραγδαία.

Ο Ξενοφών διαφοροποίησε τον τρόπο λειτουργίας, εισάγοντας νέες τεχνολογίες και αναβαθμίζοντας την τεχνογνωσία της επιχείρησης μας. Έτσι, αρχίσαμε να ειδικευόμαστε στην κατασκευή αμιγώς χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών.

Υψηλής Ποιότητας Χειροποίητα Σανδάλια

Η βιοτεχνία μας κατασκευάζει χειροποίητα ελληνικά σανδάλια με γνήσια ελληνικά δέρματα, επεξεργασμένα σε ντόπια βυρσοδεψεία των Χανίων, γνωστά ως Ταμπακαριά. Τα σανδάλια μας παράγονται με τον παραδοσιακό τρόπο, τόσο στο φυσικό χρώμα του δέρματος (Βακέτα) που μεταβάλλεται με το φως του ήλιου, όσο και σε διάφορα χρώματα. Χρησιμοποιούμε ελληνικά λάστιχα ποιότητας “Έβα”, κατασκευασμένα στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και άνεση.

viotexnia-02
Δερμάτινα Γυναικεία και Ανδρικά Σανδάλια ΞΞ, Χανιά
Εγγραφή στο newsletter

Kουπόνι -10%

Με την εγγραφή κερδίζετε κουπόνι  έκπτωσης 10%